Tesettür Mezuniyet Elbise Modelleri 2016



                   Tesettür Giyim her zaman şekillenirken, tesettür bayanların seçimleri de giderek kendini gösteriyor. Tesettür Giyimi tercih eden bayanlar, " Tesettür Mezuniyet Elbiseleri " seçerken de çok titiz  olurlar. Bayanların bu seçiciliğini dikkate alarak, 2016 Mezuniyet Elbiseleri arasında en modern seçimleri sizlerle paylaşıyoruz. İşte süper Modeller;

1. Yeşil renk üzerinde muhteşem bir Uyum. Mezuniyet Elbise olarak, harika bir kombin yapabilirsiniz. Uzun ve vücudu sıkmayan güzel bir Elbise.             
























Yeşil renk üzerine harika desenlerin işlendiği, rahat bir kombin ve kendini gösteren İpeksi Kumaş. Tasarım olarak gerçekten de son zamanların en gözde Tesettür Elbise Modeli. Sarı Eşarp Modeliyle daha güzel Kombin yapabilirsiniz. Başka renklerde seçebilirsiniz ancak bu renk tonuna en çok Sarı renk Eşarp uygun olur.

2. Kırmızı Renk tonu üzerinde Siyah işlemelerle beraber muhteşem bir Mezuniyet Elbisesi karşımıza çıkıyor. Kırmızı rengin size sunduğu uyumla beraber, desen ve kumaş farkı da var.
























Kırmızı rengin vermiş olduğu çekicilikle beraber, üzerinde Siyah desenlerin yer aldığı son derece rahat bir Kombin. Siyah renk Eşarp Mezuniyet geceniz için güzel bir tercih olacak. Elbisenin alt tarafı Siyah kumaş desenlerle harmanlanırken, üst orta bölge de aynı şekilde Siyah renkle desenlenerek süper tasarımı ortaya çıkarmış.

3. Eflatun renk üzerinde Siyah işlemelerin hakim olduğu, modern bir Tesettür Mezuniyet Elbise. Eşarp olarak İpeksi bir Siyah Eşarp sizi tatmin edecek.

Eflatun renk ve üzerinde Siyah ancak kendini gösteren Parlak İpeksi bir Kumaş. İpek kumaşla beraber, Tesettür giyime en iyi yakışan işlemeler hakim. Bu sayede zaten kendini belli eden güçlü bir tasarım hakim. Tarz Kombin için son derece Uyumlu bir Mezuniyet Elbise Modeli.



Google Plus ile Paylaş

Hakkımda Gizem Bahis Sever

Kısa hakkımda yazınızı, panelde bu satırı aratarak buraya yazabilirsiniz.
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder