2018 Bluz Modelleri




                        Kadınlar her zaman şık ve kendini gösteren seçimler yaparlar. Tıpkı Bluz Modelleri seçimlerinde olduğu gibi. Bu sezon bayanlar çok şanslılar. Vitrinlerde kendine yer eden harika " Bluzlar " var. Şıklık yarışında artık önde olacaksınız. 2018 Bluz Modelleri tüm akıcılığı ve göz dolduran renkleriyle harika duruyor. Her yaştan bayan için Bluz modeli seçtik. Yeter ki siz mantıklı seçimler yaparak kombin oluşturun.

  1. Bluz Modeli arasında üzerindeki siyah benekler ve beyaz tonların kendini göstermesi sayesinde mükemmel bir kombin 
     
Dekolte Bluz Modeli arayanlar için harika ötesi bir seçim olacaktır. İş kadınları özellikle seçebilirler. Bunun haricinde sevgili buluşmaları ve bazı davetlere katılırken Bluz modeli tercihiniz tamda bu olabilir. 2018 yılındaki moda akımına damga vurmak isterseniz, tarzınız bu şıklıkla beraber ayaklansın.

2. Büyük Beden Bluz Modeli sevenler için kaçmayacak bir model. Ayrıca dekolteye çok yakın ve bakıldığı zaman büyüleyici duruyor




















Bluz Seçimi konusunda bazı zamanlar karamsarlık yaşanabilir. Büyük beden Bluz arayanlar içinde bu ayrı bir dert olabilir. Ancak olmasın. Resimdeki Büyük Beden Bluz modelindeki inceliği görebilirsiniz. İşte tarzınız bu kadar büyük farkla hissedilmeli.

3. Sade Renk Bluz modeli arayanlara da özel duran Bluz sayesinde şık olmak sizin için vazgeçilmez bir tutku olacak

Sade Renk Bluz Modeli anca bu kadar yakışırdı. İş kadınları ve buna benzer toplantılara katılacak hanımlar artık siz fark edilen olacaksınız. Tarzın bir sembolü olan Bluz modellerinde sadelik yaza damga vuracak.İnce çorap modelleriyle de çok iyi kombin yapılabilen bu modeli özellikle tercih ederek kullanabilirsiniz. 2018 Bluz Modelleri bu tarzların ışıltısında kaldığı yerden devam ediyor.
Google Plus ile Paylaş

Hakkımda Gizem Bahis Sever

Kısa hakkımda yazınızı, panelde bu satırı aratarak buraya yazabilirsiniz.
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder