Sarışın Bayanlar Nasıl Makyaj Yapmalı?





                      Sarışın Bayanlar, Makyaj ve Saç renklerine çok fazla dikkat eder. Çünkü, Sarışın olmak kolay değildir. Makyaj Yapma konusunda, seçilecek malzemelerin Renk tonları ve Sarışın renge uyuşması konusunda tereddütler hep yaşanır. Makyaj Yapımında Sarışın bayanların kesinlikle dikkat etmesi gerekenler vardır.


Lekederma Leke Kremi
                   Sarışın Bayanlar Makyaj Malzemesi seçerken, " Koyu Renkler " kesinlikle seçmemeli. Koyu renk makyaj malzemeleri yüzünden, Sarışın bayanların cilt tonları daha fazla kapanabilir. Uçuk Pembe tonlar, Sarışın Bayanların yüz tonunu çok iyi dengeler. Özellikle Yanak kısımlarında harika bir renk tonu oluşmasını sağlar. Makyaj Yaparken Sarışın Bayanlar " Şeftali Tonlarını " allık için kullanmaları önerilir. Allık kısmında yapılacak olan Makyaj için, Şeftali tonu son derece önemlidir.

                Sarışın Bayanlar Göz Makyajı olarak da çok iyi düşünmelidir. Göz renklerine uygun Allık ve Ruj tonları seçmezlerse, uyumsuz bir kombin ortaya çıkar. Güzellik ve seksilik açısından önemli olan " Ruj Seçimi de " fazlasıyla önem taşır. Ruj renk tonlarını her zaman canlı renklerden seçmek gerekir. Sarışın bayanlar için Ruj renginin açık olması, güzellik ve kendini belli ediş açısından fazlasıyla önem taşır.


loading...
Google Plus ile Paylaş

Hakkımda Gizem Bahis Sever

Kısa hakkımda yazınızı, panelde bu satırı aratarak buraya yazabilirsiniz.
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder