2016 Tesettür Trençkot Modelleri




                              Tesettür Giyim konusunda kadınlar her zaman seçici  ve renk anlamında modern kalıpları tercih ederken, yeni tarzlar  da kendini göstermekte. Tesettür Trençkot Modelleri arasında, renk yada kombin uyumu olarak kendini her tarzda belli eden modeller yer almakta. 2016 yılı için, tesettür giyinenlere harika modelleri seçtik. Gelin beraber Trençkot tarzını yaşayalım;


1. İlkbahar ve yaz akşamlarında, tesettür Trençkot modeli olarak kadınların tamda istedikleri bir tarz. Sade ve abartıdan uzak olarak, doğal işlemeleri sayesinde, sizi büyüler.
           



















Sadeliğinin yanında, serin yaz akşamlarında en tarz kombin olarak tercih edebileceğiniz daha doğal bir renk. Tasarımın yanında, en gözde modern renk kalıplarına sahip. Eşarp olarak doğal Kırmızı rengi seçmeniz de, ayrıca bu Trençkot üzerine çok şık olarak yakışacak. Yazın serin akşamlar ve özel davetler de hiç düşünmeden tercih edilecek en doğal kombin modeli.

 2. Gri renk tonlarının daha çok hakim olduğu, yaz akşamlarında yada sıradan günlerde dışarıya çıkarken, hemen giyinip, rahat kombin edilebilecek bir tasarıma sahip.



















Gri renk tonlarının kombin tarzı olarak en çok yakıştığı Trençkot modellerinden. Önden Kumaş modeli sayesinde, bayanların kombin açısından en rahat hissettikleri ve tasarımın da tarz anlamında kadınlara daha çok yakıştığı gerçekten hoş bir model. Sadeliği yanında, eşarp olarak desenli ve beyaz tonlarla kombin yapmakta daha kolay.

 3. Siyah renk tonlarının kendini bu Trençkot üzerinde belli ettiği, en doğal renklerle beraber üzerinde Düğme süslemelerine ağırlık verildiği gerçekten doğal bir kombin.



















Kısalık olarak diz üzerinde duran , etek kesimi modeli biçiminde tasarlanan, kadınların tarz kombin olarak seçimleri arasında yer alacak bir Trençkot Modeli. Düğme süslemelerinin de hakim olduğu, daha rahat tasarımla beraber, eşarp uyumunun da kolay bir biçimde yapılabileceği gerçekten muazzam renk tonlarından biri sizlerle.


4 Yeşil Trençkot Modeli sizi büyüleyecek. Tesettür giyim açısından o kadar çok yakın duran, kombin yada tasarım anlamında en çok seçilen Yeşil rengin hakim olduğu Trençkot artık sizinle.

Kadınlar Yeşil rengi çok sever. Yeşil renk tonuna sahip olan Trençkot Modeli, 2016 yılımın en gözde ve en gerekli modeli gerçekten.Kadınlar bu modeli daha çok yakından takip ediyor. Çünkü, Yeşil renklerin yanında, hoş bir Kurdele modeli ve tasarım olarak bir birini tamamlayan her ince ayrıntı tasarım içinde düşünülmüş. 

Google Plus ile Paylaş

Hakkımda Gizem Bahis Sever

Kısa hakkımda yazınızı, panelde bu satırı aratarak buraya yazabilirsiniz.
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder