Önü Kısa Gelinlik Modelleri 2016




                Evlilik her kadının en mutlu olduğu zamandır. Düğün zamanında Gelinlik Modellerinin her açıdan süper olması gerekir. 2016 Gelinlik Modelleri için tasarım açısından kadınların kendini gösterecekleri güzel kombinler yer almakta. Siz mutluluğu hak eden kadınlar için, en güzel Gelinlik Modellerini seçtik. Bu modellere gerçekten de bayılacaksınız. Beraber şimdi bu güzel Gelinlik Modellerine göz atalım ;

1. Önü kısa olan, arka kısmı ise uzun bir şekilde dağılan Gelinlik Modeli, 2016 yılında evlenecekler için, en  ideal seçim gerçekten.



















Bu sezon Önü kısa olan Gelinlik Modelleri çok favori. Ayrıca arka kısmının uzun bir şekilde yere saçılması, kadınların bu mutlu gününü tarz kombin açısından da tamamlayacak türden. Gelinlik modeli açısından şık tasarım arayanların tek tercihi olacak güzel ve sadeliğini modern olarak yansıtan hoş bir Gelinlik Modeli.

2. Ön tarafı kısa, arka kısmı Dantel süslemelerle beraber aşağıya doğru saçılan çok modern Gelinlik Modeli. 2016 sezonunda, özellikle bu yaz aylarında evlenecekler için güzel tercih.



















Sadelikle beraber, dantel işlemeleri seven kadınlar için ideal bir Gelinlik Modeli. Arka kısmın dantel şeklinde aşağıya doğru kayması, ön tarafın güzel bir kısalıkta olması, mutlu günlerinde çok tarz olmak isteyen bayanlar için son derece uyumlu bir tercih. Göğüs dekoltesi bakımından da kendini belli etmekte. Üst bölümde de güzel bir süsleme sanatı kullanılmış.

3. Biraz Japon tarzı olan, ön tarafın kalça kısmında Kısalığa sahip olduğu Gelinlik Modelinde, arka kısımların da dantel şeklinde kombin yapılması, kadınları etkiliyor.












Japon tarzına yakın olsa da, Türk Gelin Modeli harmanında kavrulmuş son derece hoş bir Gelinlik Modeli. Arka kısım tül olarak yerlere saçılarak, zaten kendini belli eden hoş modern Tarz uyumuna sahip. Ön kısalığı ise Kalça sınırında kısalığa sahip.

4. Sadelikle beraber, arka kısmın süslemeyle uzun olduğu 2016 Gelinlik Modelinde, Göğüs dekoltesi modern kısalığa sahip olarak tasarlanmış.



















Beyaz tonun en sade tasarımıyla beraber, arka kuyruk kısmın uzun olduğu, ön tarafın ise Kısa olarak ayarlandığı tamamen modern bir Gelinlik Modeli. Göğüs dekoltesi ise kısalık olarak çok az kendini gösteriyor. Omuz kısımları açık ve tasarım olarak tarz duran  şekilde kombin edilmiş.
Google Plus ile Paylaş

Hakkımda Gizem Bahis Sever

Kısa hakkımda yazınızı, panelde bu satırı aratarak buraya yazabilirsiniz.
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder