2016 Sarı Elbise Modelleri


                      Sarı renk her zaman büyüleyici olmuştur. Kadınların tarz anlamında kendilerine Kombin yapmaları açısından Sarı rengin büyüleyici tonları her zaman ihtiyaç duyulur. 2016 Sarı Elbise Modelleri bu sezonun en muhteşem tarzları oluyor. Hem özel günleriniz, hem de günlük hayatınızda sizi tarz yapacak yeni stil modelleri seçtik. Beraber bu modellere göz atalım.

1. Tesettür bayanların ilk tercihi olacak süper bir elbise modeli. Baştan aşağı Dantel işlemeli olan Sarı elbise üzerinde, kuşak olarak sarı bir kemer göze çarpıyor



















Tesettür giyim için muhteşem olan Dantelli Sarı elbise modeli, Nişan gibi özel günlerinizi çok iyi tarz haline getirecek. Sarı renk üzerine dantel işlemeli harika bir tasarım. Tesettür giyim açısından kendini belli eden çizgiler ve kombin olarak rahat tutacak harika bir Elbise türü. Bu açıdan baktığımız da özel günler için tesettür giyimi sevenlere göre iyi bir Elbise seçimi olacak.


 2. Seksi olmak isteyen bayanların ilk tercihi olacak olan sarı elbise modeli. Üzerindeki dantel işlemeler sayesinde, bayanların tercihleri arasındaki yerini sağlam ve daha düzgün alıyor. 



















Dantelli ve seksi hava katan Sarı elbise modeli. Modern dantel süslemelere sahip olan bu tarz bir Elbise modelini sizde çok seveceksiniz. Dantel işlemelerle beraber, üzerinde kibar ve daha ufak duran bir Kırmızı kemer modeli var. Beyaz ve üzeri renkli Topuklu ayakkabı seçerseniz eğer, bu anlamda size ayrı bir hava katacağını unutmayın.


3. Mini model Sarı Elbise modeli. Tatlı bayanların daha da şık olmak için seçecekleri modern anlamda güzel ve daha seksi bir Sarı elbise modeli



















Üzerinde krem rengi hoş bir kemer ve mini tarzda duran harika işlemelere sahip Sarı elbise modeli. Kibar ve hoş giyinmeyi seven bayanların ilk tercihleri arasında duracak güzel bir model. Kırmızı babet modeli seçerseniz eğer, kısa sürede çok daha havalı bir tarz kombin sizi bekliyor.


 4. Diz sınırında kısalık ve bu sınırda alt tarafın dantel işlemelerle süslendiği sade ve daha şık bir Elbise modeli sizinle



















Sarı renk sevenler için gerçekten özel bir seçim olacak. Baktığınız zaman sarı rengin dantellerle beraber süslendiği modern hatlara sahip hoş bir Elbise seçimi sizinle. Kol kısımları omuzla beraber kısa olan, çok az Göğüs dekolteye sahip, kadınlar için hoş seçim olacak güzel Sarı Elbise modeli.
Google Plus ile Paylaş

Hakkımda Gizem Bahis Sever

Kısa hakkımda yazınızı, panelde bu satırı aratarak buraya yazabilirsiniz.
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder