2016 Mayo Modelleri



                            Yaz aylarında bayanların en çok aradıkları, tatil yaparken en çok tercih ettikleri Mayo Modelleri, bu sezon çok daha  renkli. Mayo tasarımları kadınların tam da aradıkları stil ve kalıp olarak ayarlanmış. Mayo modellerinde şıklığın yanında çok daha modern duran tasarımlar var. Kalıp olarak kadınların vücudunu saran ve onları tam olarak şık gösteren Mayo modellerini sizler için seçtik.


1. Siyah ve iki taraf desen şeklinde parçalı Mayo Modeli. Yırtık bir tarz gibi duran, Mayo modeli olarak Göğüs dekoltesinin tam derin olduğu tam tarz bir Model.
                             



















Bayanların seksi hava kazanmak için istedikleri, tam anlamıyla  dolgun bir Mayo Modeli. Göğüs dekoltesinin derin olduğu, karın bölgesinden alt kısma kadar inen parçalı kesim deseni mevcut. Bu sayede Mayo seçimi olarak kendinize güzel bir kombin sağlamış olacaksınız. Seksilik isteyen bayanların seçecekleri bir Model.


 2. Siyah rengin Mayo modeliyle buluşması. Bu tarzda Mayokini Modeli de deniyor. Göğüs kısmını dar bir kesimle kapatan, Göbek kısmının açık ve sırt bölgesine doğru desenli Mayo Modeli



















Siyah renk her zaman seksi bir hava katar. Göğüs bölgesinin dar bir kesimle kapandığı, Göbek bölgesinin ise açık bir şekilde desene uğradığı hoş bir Kombin model. Orta kısmın kemer şeklinde sırt bölgesine kadar tasarımı zaten kadınları kendine çekmeye yetiyor.


 3. Siyah ve Desen olarak Püsküllü Mayo Modeli. Mayo tasarımı olarak şekiller zaten kendini direkt olarak gösteriyor



















Siyah ve üzerinde Püskül detaylarının hakim olduğu, tasarım olarak çok daha modern hatlara sahip hoş bir Mayo modeli. Püsküllerin alt tarafa doğru kendini gösterdiği, Göğüs dekoltesinin çok az durduğu ve kibar bir Mayo modeli karşınızda.


 4. Tam anlamıyla seksilik kazanan Mayo modeli. Göğüs bölgesinden alt tarafa kadar derin bir dekolteye sahip modern Mayo Modeli

Derin dekolteye sahip Mayo modeli arayan kadınlara özel seksi bir Mayo. Göğüs bölgesinden Göbek kısmına kadar açık olan dekolteli Mayokini Modeli. Omuz kısımlarından bağlamalı ve renk olarak Bordo renge daha dönük duran hoş ve seks Mayo Modeli.


Google Plus ile Paylaş

Hakkımda Gizem Bahis Sever

Kısa hakkımda yazınızı, panelde bu satırı aratarak buraya yazabilirsiniz.
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder