2016 Mavi Elbise Modelleri



            Yaz aylarının gelmesiyle beraber, kadınlar için tatlı bir Kombin telaşı başladı. Bu sezon Mavi Elbise Modelleri gerçekten de Bomba bir şekilde kendini gösteriyor. Mavi elbise tasarımlarıyla beraber, renk ve tasarım anlamında modern bir Çizgi kendini belli ediyor. 2016 Mavi Elbise modellerinde, desen ve tasarım açısından vitrinler bu yaz bayram ediyor. Sizler için en yeni tasarım modellerini seçtin. Mavi şıklığına gelin beraber göz atalım;

1. Sıfır Kollu iki parça şeklinde tasarlanan harika bir Mavi elbise modeli. Tasarım olarak Mavi tonların hakim olduğu son derece şık bir tarz kendini tüm hatlarıyla belli ediyor.




















Kollarının sıfır olduğu, iki parça şeklinde tasarlanan hoş bir Mavi elbise modeli. Kısalık olarak diz üzerinde etek kombin ve belde yüksek etek modelinin en tatlı hali bu tasarımda buluşmuş. Canlı bir Mavi renk tonu var. Bu sayede zaten kendini her anlamda belli ediyor.


 2. Sırt Dekolteli, uzun ve mükemmel hatlara sahip Mavi Elbise Modeli. Fizik olarak ince bele sahip olanlar, bu modeli kesinlikle özel günlerde tercih etmeli.



















Mavi rengin en şık Elbise modellerinden. Sırt dekoltesiyle beraber, kendini tüm hatlarıyla belli etmesinin yanında, uzun ve kibar hatlara sahip. Tasarım abidesi olan Mavi tonun en belirgin hatların sahip olan gerçekten de modern bir Elbise sizlerle. Özel günlerde Abiye olarak tercih edilebilir olan tasarıma ve şıklığa sahip.


3. Sırtı Açık Mavi Elbise Modeliyle yaza hazırsınız. Sırt dekoltesi sayesinde gerçekten Mavi tonlar çok daha modern hatlara sahip olmuş durumda.














Sırt dekoltesinin yanında, göğüs bölgesinin desenlerle süslenmesi de modele ayrı bir çekicilik kazandırmış. Tüm hatlarıyla özgün ve kibar bir model. Tasarım olarak sırt dekoltesinin yanında, uzun ve alt bölgenin salaş şeklinde sağa sola dağılmasından kaynaklı mükemmel bir tasarım kombin modeli.


4. Tek omuz tasarıma sahip Mavi elbise modeli. Sağ omuz kısmında bağlamalı bir desen ve alt bölgenin kombin olarak sade ve daha modern durduğu harika bir tasarım sizlerle.

Tek omuz açık olan, sağ Omuz kısmında kumaş bağlamalı desenle beraber, tasarım olarak Mavinin mükemmel doğası burada yer alıyor. Tasarım ve güzellik ön planda. Dekolte bakımından zaten şık olmak isteyen bayanların ilk tercihi olacak olan Mavi elbise modelinden. 


Google Plus ile Paylaş

Hakkımda Gizem Bahis Sever

Kısa hakkımda yazınızı, panelde bu satırı aratarak buraya yazabilirsiniz.
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder