2016 Sırt Dekolteli Abiye Modelleri



                              Abiye Modelleri kadınlar için muhteşem bir tarz. Özel günler için özenle seçilen Abiye Modelleri, 2016 sezonu içinde aynı güzellikle boy göstermekte. Sırt Dekolteli Abiye Modellerini sizler için seçtik. Bu sezon vitrinlerde gerçekten de kadınların hak ettikleri değer de güzel ve daha hoş modeller var. Gelin beraber bu güzel vitrin modellerine göz atalım ;

1. İşte kadınları büyüleyecek olan harika tarzda Abiye Modeli. Sırt tarafının Çiçek desenleriyle süslendiği, kendini her anlamda belli eden mükemmel bir Abiye tarzı sizlerle.                         


Sırt kısmının dekolte anlamında çok iyi beslendiği, tasarım olarak Çiçek desenlerinin kullandığı süper Abiye modeli. Özel günleriniz şimdi daha tarz ve daha iyi Kombine açık durumda. Arka kısmında Yeşil renk tonlarında birde Kurdele takılı. Buda zaten tarz olarak kendini daha çok belli etmesini sağlıyor. 2016 Abiye modelleri arasında en iyi seçenek sizlerle.

2 Sırt kısmı Dantel işlemelerle iç kısmı gösteren süper Abiye modeli. Kadınlar artık bu tasarım sayesinde kendi güzelliklerini ortaya çıkaracak. 

Kadınları ciddi anlamda saran ve fiziksel olarak daha iyi kombin edilecek hoş bir Model. Tasarım olarak Sırt kısmın Dekolte anlamında süslendiği, iç kısmın hoş bir şekilde gözüktüğü, gerçekten de süper bir Kombin Abiye modeli. Özel günlerde sırt dekolte anlamında fiziğinizi ince hatlarla belli edecek güzel bir tasarım ve daha iyi kombin modelini bize göre de kaçırmayın.


3.Sırt kısmı iki Omuz kısmından üzeri dantel ve gümüş renk tasarımlarıyla süslü olan harika Abiye Modeli. Kadınlar için bulunmayacak değerde güzel ve sade Abiye Modelini kaçırmayın


Sırt kısmı gayet açık olan, iki Omuz kısmından parlak Gümüş renk desenlerle indiği, kadınların son zamanlarda gerçekten de aradıkları kadar güzel bir Abiye Modeli. Beyaz renk tonu üzerinde kendini belli eden desenler ve daha hoş bir tasarım. Göğüs dekoltesinin de çok iyi olduğu, fazla abartıya kaçmayan ve sade haliyle sizi büyüleyecek mükemmel ötesi bir tasarım. 

Google Plus ile Paylaş

Hakkımda Gizem Bahis Sever

Kısa hakkımda yazınızı, panelde bu satırı aratarak buraya yazabilirsiniz.
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder