2016 Yırtmaçlı Elbise Modelleri



                        Yırtmaçlı Elbise Modelleri kadınların şıklığında önemli bir yere sahiptir. Yırtmaçları sayesinde çok şık duran, kadınların tarzına daha modern bir hava katan gerçekten de üst düzey Elbise Modeli oluyor. 2016 sezonunda özel günlerinizde tercih etmeniz için size özel Modelleri seçtik. Fazla uzatmadan gelin o modellere göz atalım.

  1. Siyah ve kol kısımları dantel işlemeli harika bir Yırtmaç elbise modeli. Derin yırtmaç modeline sahip olması da kadınları büyüleyecek                     



















Kolları dantelli olan, Yırtmaç bakımından derin ve daha seksi bir hava kazandıran güzel bir tasarım. Siyah  rengin vermiş olduğu asilikle beraber, yırtmaç tasarımın çok iyi ayarlanması sayesinde, zaten başlı başına özel bir tasarımı beraberinde kadınlara sunuyor. Özel günler de kadınlar için gerçekten de vazgeçilmez bir tutku olacak.


2.Siyah rengin baştan aşağıya güzel bir tasarımı beraberinde getirdiği, Yırtmaç olarak Kalça kısmını da geçen incelikle beraber, artık sizi siz yapacak hoş bir Elbise Modeli var.

















Siyah Yırtmaç Elbise modeline en yatkın ve tarz olarak gerçekten de en ciddi olan model. Yırtmaç kesimi ise Kalça kısımlarını geçerek, üst bölgeye doğru çıkıyor. Bu sayede zaten Model olarak özel günlerinizi daha iyi ve daha modern yapıyor. Eğer davet yada Nişan gibi özel yerlere gidecekseniz, kesinlikle bu modeli tercih etmelisiniz.


3. Mavi tonun vermiş olduğu şıklıkla beraber, iki bacak kısmının da derin yırtmaça sahip olması, biraz da Japon tarzını ortaya çıkarıyor. Ama Mavi rengin uyumu gerçekten de süper

Mavi renkle beraber, Japon tarzında iki tarafın da Yırtmaç kesime sahip olması, kadınlar için çok başarılı bir tercihi ortaya çıkarıyor. Tasarım ve model olarak harika bir kesim sizlerle beraber buluşuyor. Bu sayede Mavi renk tonunun vermiş olduğu şıklığı kendinize taşıyacaksınız. Elbise modelinin alt tarafı da yere doğru inerek, sanki Gelinlik tasarımı şeklinde hoş bir hava kazandırıyor. Tarz Kombin yapmak isteyen seksi bayanları da ilk tercihi olacak güzel bir model.

Google Plus ile Paylaş

Hakkımda Gizem Bahis Sever

Kısa hakkımda yazınızı, panelde bu satırı aratarak buraya yazabilirsiniz.
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder