2016 Nikah Elbise Modelleri



            Yaz aylarının da gelmesiyle beraber, düğün sezonu açıldı. Kadınları ise şimdi " Nikah Elbise Seçimi " telaşı aldı. Bayanlar için 2016 sezonuna ait yeni trendleri seçtik. Nikah Elbise modellerinde kendinize uygun olan tarzları seçmek çok önemlidir. Bu nedenle de bayanların tercihlerini Tarza dayalı bir şekilde yapmaları için, renk açısından çok özel kombin modellerini sizler için seçerek sayfamızda yer veriyoruz.

1. Beyaz tonlarının çok güzel hakim olduğu, diz hizasında kısalığa sahip olan Nikah Elbise Modeli, bayanlar için sade bir güzellik açısından tercih edilebilir.




















Beyaz  rengin vermiş olduğu çekicilikle beraber, boğaz kısmının açık olduğu, dekolte bakımından abartıya kaçmayan, alt bölgenin desenle süslendiği hoş bir Nikah elbisesi. Beyaz tene sahip olan kadınlar kesinlikle bu tarzı kombin açısından seçmeliler.

2. Dantel süslemeli Nikah Elbise modeli. Bayanlar bu modele çok bayılacaksınız. Tarz olarak kendini belli eden Dantel süslemeler ve hafif göğüs dekoltesi sizi adeta şık ve tarz yapacak

Bayanlar için çok güzel bir tercih olacak. Dantel süslemelerle beraber, dekolte bakımından iç hattı azda olsa gösteren Nikah Elbise Modeli sayesinde, doğal ve daha tarz olacaksınız. Bu özel günde farklı bir güzelliğe sahip olma açısından, Dantel işlemeli ve krem renge sahip bu modeli kaçırmadan sizde tercih edin. Nikah gününüzde herkes sizi konuşacak.

3. Mini tarz ve Dar kesim Nikah elbise modeli. Japon tarzında olan Nikah Elbise modeline bayılacaksınız. Boğaz kısmının yuvarlak halka şeklinde kombin olduğu sade bir model sizlerle.




















Japon dar kesimi ve mini tarzda etek kısmının dantel kesimle süslenmesinden tasarlanan çok güzel bir model. Tarz olarak kendini bu güne özel Kombin yapmak isteyen kadınlar, kesinlikle tercih edecekleri son derece modern Nikah Elbise Modeli.

4. Diz hizasında kısalıkla beraber, sırt kısmının hafiften açık olduğu, Boğaz kısmının göğüs hizasında açıklığıyla beraber, krem  renk tonlarında çok özel bir Nikah Elbise modeli.




















Kadınlar sade bir güzellik ister. Nikah Elbise modeli olarak Krem renk tonlarında, sırt kısmının hafiften açık olduğu, göğüs dekolte hizasında, kemer kısmının da ise kuşak tarzında işlendiği son derece zarif ve kombin açısından tarz bir model sizlerle.


Google Plus ile Paylaş

Hakkımda Gizem Bahis Sever

Kısa hakkımda yazınızı, panelde bu satırı aratarak buraya yazabilirsiniz.
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder