2016 Kırmızı Dantelli Elbise Modelleri




              Kırmızı Dantel Elbiseler Kombin açısından kadınların ilk tercihleri arasında bulunuyor. Kırmızı renkle beraber, dantel süslemeler de eklendiği zaman, harika bir tasarım ve daha seksi hava katacak hoş modeller kendini gösteriyor. Dantelli elbise modelleriyle beraber, Kırmızı renk tonunu kendinize uydurursanız, gerçekten çok iyi tarz sizi bekliyor. Sizin için 2 süper dantelli Kırmızı Elbise seçimi yaptık. Özel günler yada arkadaşlarla gezmeler de bu modelleri tercih edebilirsiniz.


           

 1. Dantel işlemeli Bluz modeli ve Mini etek tarzı. Seksi bir hava kazanmak ve sokak modasında gözlerin sizde olması için, bu tarz bir seçim yapmanız, size artı güzellik katacak
Kırmızı renkle beraber, üzeri Bluz tarzında Dantel işlemeler ve dekolte bakımından kendini en iyi tarza sokan harika bir tasarım. Model olarak kendini belli etmesi ve dantel işlemelerle beraber seksi bir hava katması kadınlar için oldukça tarzı sunuyor. Etek kısmı zaten Mini tarz ve tam Kırmızı renk tonu hakim. Topuklu ayakkabı seçerek, fiziğinizi daha iyi ön plana atabilirsiniz. Dantel işlemelerle beraber dekolte anlamında kendinizi çok havalı ve tarz hissedeceksiniz. 

2.Kırmızı ve Dantel Abiye Elbise modeli. Omuz kısımları sıfır ve iki yandan da bağlamalı hoş bir ton. Özel günler de artık gözler sizden başkasını görmeyecek. 

Dantel ve Kırmızı renklerin Elbise üzerinde harika duruşuna hazır mısın? Dantel işlemelerle beraber kendini belli etmesi ve kısalık olarak diz üzerinde durması da bayanların kendini hoş ve daha havalı göstermesini sağlıyor. Nişan yada partilerde hiç düşünmeden bu süper renge sahip Elbise Modelini kullanabilirsiniz. Girdiğiniz her mekanda gözler direkt olarak size dönecek. Çanta Modeli olarak elinizde kibar duracak kısa bir El çanta Modeli seçmelisiniz. Ayakkabı seçiminde ise Parmak uçları dışarıda kalacak tarzda Topuklu ayakkabıları seçebilirsiniz. 


Google Plus ile Paylaş

Hakkımda Gizem Bahis Sever

Kısa hakkımda yazınızı, panelde bu satırı aratarak buraya yazabilirsiniz.
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder