2016 Mor Elbise Modelleri


Lekederma Leke Kremi


                  2016 Mor Elbiseler kadınlara güzellik ve daha tarz olma şansını sunacak. Vitrinlerde bu sezon çok özel tasarımlarda Mor elbiseler tasarlandı. Mor elbise modellerine baktığımız zaman, kadınların ruhunu okşayan kombin modellerinin  de olduğunu görmek bize büyük bir mutluluk veriyor. Sizler için gerçekten de harika tasarımları seçtik. Gelin bu güzel Mor Elbise Modellerine göz atalım...

 1. Mor Gece elbise modeliyle, artık özel  geceler daha güzel ve renkli olacak. Kadınlara seksilik katacak bu model sayesinde, partiler ve özel davetlerde, gözler sizde olacak.                 



















Mor rengin yanına birde seksilik eklenirse, işte o zaman tadından yenmez.Harika bir Kombin. Makyaj ve saçlarla beraber, artık şimdiye kadar hiç olmadığınız kadar tarz ve daha seksi bir hava kazanmış olacaksınız. Saçlarınızı da bu kombine özel olarak ayarlarsanız eğer, emin olun her bulunduğunuz mekanda gözler kesinlikle  sizde olacak.



 2. Mor kısa Abiye tarzında güzel bir Elbise. Diz üzeri kısalık ve kadınların ruhunu okşayan harika bir kombin. Bu tasarımla beraber, rahat bir tarzınız olacak.



















Genç bayanların tercih etme konusunda ilk sırada olacak kısa ve daha rahat bir model. Göğüs dekoltesiyle beraber özel bir görünüm sizi bekliyor. Artık Mor elbisenin hoş tarzını ve kombin olarak şekilli desenlerine ulaşmış olacaksınız. Özel günlerde sade bir güzellik sizin olabilir. Etek kısmının şeritli desenlerle beraber süslendiği gerçekten de son zamanların en şık tasarım modeli.

 3. Kapalı mor tonlarında, uzun Elbise modelinde sıra. Derin göğüs dekoltesiyle beraber, hak ettiğiniz şıklık şimdi size bu renkle sunuluyor.




Kapalı Mor tonu ve Uzun elbise tasarımıyla beraber, 2016 yaz sezonuna damga vuran bir model karşınızda. Şık olma  sırası sizde. Nişan törenlerinde, özel davetlerde ve parti alanlarında, Mor Elbise olarak seçiminin bu yönde olmalı. Sade ve daha güzel bir hava  sizi bekliyor. 


Google Plus ile Paylaş

Hakkımda Gizem Bahis Sever

Kısa hakkımda yazınızı, panelde bu satırı aratarak buraya yazabilirsiniz.
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder