2016 Yeni Sezon Çanta Modelleri



               Çanta Modelleri, bayanların her zaman düşüncesi olan, Tarz olarak Kombin yapma konusunda ince eleyip sık dokudukları modellerdir. 2016 Yeni Sezon Çanta Modellerinde, renk ve tasarım olarak bir birinden özel Tarz Kombin modeller var. Sizler için yaz aylarında özel günlerde veya günlük kullanım için çok özel renkleri seçtik. Beraber bunları inceleyelim ;

1. Fuşya renk tonuyla Kombin yapmak şimdi çok daha kolay. Çanta Modelleri arasında Tesettür giyim içinde önemli olan bir Çanta Modeli.      

 
Renk olarak Fuşya rengin vermiş olduğu modern bir tasarım sizlerle. Kibar ve zarif bu Çanta modeli sayesinde, özel günlerinizde harika bir tarza bürünebilirsiniz. Fuşya rengine yakın Abiye modelleri yada uzun etek modelleriyle güzel bir Tarz Kombin yapılabilir.

2. Pudra Renk çanta modeli sayesinde, hem farklı, hem de tarz kombin olarak size büyük bir avantaj sağlayacak. Pudra renkle beraber, Çanta sap kısımları da aynı renkte kombin edilmiş.

 
Pudra renk sevenler için gerçekten özel bir Çanta modeli. 2016 Sezonu için kullanılış ve Çanta tasarımı olarak bize göre bu yaza damga vuracak çantalardan. Bluz modelleri ve Etek modelleriyle beraber harika Kombin yapabilirsiniz.

3. Krem renk Çanta modelinde, ön tarafta kare şeklinde bir Cep yer alması, Sap kısımlarının aynı tonla kombin yapılmasıyla beraber, kadınların özenle aradıkları bir model vitrinlerde.

 
Krem renk şıklığın ve kibarlığın bir sembolüdür. Tarz Kombin olarak Etek modelleri yada Bluz tarzı Elbise modelleriyle beraber, her yerde  rahatlıkla Krem Çanta modelini kullanabilirsiniz. 2016 Yeni sezonun en gözde tasarımı olarak sizlerle buluşuyor.

4. Mavi Renk çanta modeli, her özelliğiyle beraber şıklığın tam da kendisi. Ön tarafın koyu mavi renk tonuyla Cep şeklinde Kombin edildiği, Çata sap kısımlarının da aynı olduğu bir model.

 
Mavi renk Çanta modeli sevenler için, tam anlamıyla yeni sezonda bomba gibi bir Çanta modeli artık sizinle buluşuyor. Tarz olarak Açık Mavi tonlar veya beyaz renk Bluz modelleriyle en hoş Tarz kombin yapabilirsiniz.

5. Mor renk tonlarının Çanta üzerinde buluşması gerçekten de harika. Mor renkle beraber açık tonlarda bir birini tamamlayan kendi renk tonuyla mükemmel bir uyum söz konusu.

 
Tarz Çanta modelleri sevenler için, Mor rengin Çanta üzerinde buluşmasından ortaya çıkan bu tarzı çok seveceksiniz. Sadece özel günler için değil, günlük gezmeler veya arkadaş buluşmalarında sizin en özel tarzını Mor çanta Kombini olacak.


6. Hardal renge sahip modern Yeni Sezon Çanta modeli, tarzın doruklara çıktığı bir tasarım. Kadınların kollarında daha çok anlam kazanan Hardal renkle güzel bir uyum sizi bekliyor.



Hardal renkle beraber kendinize çok daha uyumlu bir tarz yaratabilirsiniz. Hardal renge sahip olan elbiseler, Abiye modeller, uzun Etek modelleriyle beraber, daha hoş ve daha modern bir Çanta kombini yapabilirsiniz. Bu sayede bulunduğunuz her yerde tarz siz olursunuz.





Google Plus ile Paylaş

Hakkımda Gizem Bahis Sever

Kısa hakkımda yazınızı, panelde bu satırı aratarak buraya yazabilirsiniz.
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder