2016 Abiye Ayakkabı Modelleri



                    Abiye Ayakkabı Modelleri kadınlar için çok önemlidir. Özel günlerde Abiye modellerinin altına tercih edilecek olan Ayakkabı Modelleri çok fazla anlam ifade eder. Abiye Ayakkabı modellerini sizler için vitrinlerden seçtik. Çok tarz modeller var. Abiye Ayakkabı modelleri renk ve tasarım olarak son zamanların en kaliteli ve en iddialı tarz Kombinleri. Gelin bu güzel ayakkabıları yakından inceleyelim;


1. Beyaz rengin şıklığı  Abiye Ayakkabı Modeliyle birleşiyor. Ayrıca Sivri topukla beraber, kenarların parlak taş süslemelerden oluşması da, çok değerli olduğunu göstermekte.




















Beyaz Abiye Ayakkabı Modelinde, kenar kısımları taş süslemeli, Topuk kısmı sivri ve daha uzun bir model. Bu sayede zaten kadınların da en çok aradıkları tarz olma yolunda lider durunda. Beyaz yada Kırmızı Abiye üzerinde şık duracak bir Model.

2. Bordo Renk Abiye Ayakkabı Modeli, özel günler sizi çok daha güzel ve tarz gösterecek bir model. Bilek kısımlarının bağlanmasıyla oluşan sade bir güzellik de söz konusu.




















Bordo renkle beraber gelen ince bir güzellik hakim. Renk anlamında kendini belli eden tasarımın yanında, Açık Abiye tonlarının altında muhteşem duracak bir renk modeli. Bu sayede kendi Nişan törenleriniz yada katılacağınız davetlerde, emin olun sizden daha şık biri olmayacak.

3. Genç bayanların bayıldıkları bir model. Üzeri Kalp süslemeli, yan tarafında " Evleniyoruz " yazan Ayakkabı Modeli, Abiye modelleriyle ciddi anlamda uyumu sağlar.
















Evlenecek yada Nişanlanacak olan Genç bayanlar, Abiye kıyafetlerin altına bu modeli tercih etmeleri onlara güzellik katacak. Kalp süslemeler, ayakkabı üzerinde Gelin arabasının olması ve üzerinde " Evleniyoruz " yazması da, genç bayanların hep hayallerinde olan tasarımdan ibaret.

4. Gösteriş seven kadınların tek tercihi bu model olabilir. Kısa Abiyeler altına giyilecek olan Üzeri taş süslemeli Abiye Ayakkabı modeliyle, siz gerçekten de tarz olacaksınız.




















Üzerinde büyük taş süslemelerle beraber, kendini belli eden bir parlaklık ve Ayak parmaklarının önden çıkmasıyla oluşan rahatlık söz konusu. İnce Topuk tasarımı da Abiyeler altında mükemmel bir uyum ve Tarzı zaten sağlıyor.

5. Gümüş renge sahip, gayet şık ve sade bir Abiye Ayakkabı Modeli. Özel günlerde kısa olan Abiyeler altında gerçekten de şık duracak bu modeli kaçırmayın. 





















Sade Ayakkabı sevenleri için son derece uygun bir model. Gümüş renkle beraber gelen Kombin sizi de saracak. Yan kısımlarının bilek üzerinde bağlandığı, ayak parmak kısımlarının kurdele şeklinde kombin yapıldığı tasarımı Abiyeler altında kullanmak, farklılık kazandıracak.

6. Mavi ve İnce Topuklu Abiye Ayakkabı Modeli sizlerle. Her hattı ayrı bir tasarım, her tasarımı ayrı bir Kombin ve karşınızda Mavi renk Abiye Ayakkabı Modeli.

Şıklığı ve tasarımı seven kadınlar için, Mavi rengi vermiş olduğu hoş ve modern bir Ayakkabı tasarımı. İnce Topuklar ve bilek kısmına kadar desenlerle ayakkabı üzeri süslenmesi gibi tasarımlar sayesinde, Abiye modelleriyle beraber Mavi rengin uyumunu sizde yaşayın...
Google Plus ile Paylaş

Hakkımda Gizem Bahis Sever

Kısa hakkımda yazınızı, panelde bu satırı aratarak buraya yazabilirsiniz.
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder