Tesettür Mayo Modelleri

                     


                       Tesettür Mayo Modelleri bu yaza damgasını vurdu. Mayo tasarımlarında yaz esintileri kendini gösteriyor. Üzerinde farklı tasarım işlemeleri var. Kombin açısından elinizi güçlendiren desenler ise baya sağlam. Tesettür Mayo Seçimi yapmak isteyenlere özel bazı tasarımlar seçtik. Ten renginize ve giyim tarzınıza göre tercihler yapmak elbette size düşüyor.                           

 

                                        

 1- Fermuar detaylı ve kol kısımlarındaki desen işlemeleriyle harmanlanan mayo modeli özel kombin yapmak isteyenlere özel tasarlanmış                              

Sadeliğe biraz hoş hava katılmak istenmiş. Siyah renk üzerinde fermuar tarzı tasarım ve kol kısımlarında süslemeler direkt dikkat çekiyor. Alt kısmının uzun etek tarzında uzanması da bir hayli güzelleştirmiş. İpeksi kumaş özelliğiyle göze hitap etmesi de ayrıca çekicilik kazandırıyor. Rahat hissedeceğiniz ve plajlarda asla sıkılmadan kullanacağınız mayo modeli güzel bir tercih olacak.



  2- Mavi ve Siyah Renkleri buluşmasından ortaya çıkan şık ve tarz olarak plajlara yakışan mayo modeli 

Üst kısım eşofman kumaş tarzı mavi renk ve alt kısımda siyah renkle birleşen süper mayo modeli. Etek tarzı dikim kumaş özelliğine sahip. Tesettür Mayo arayan ama kararsız kalanlar çok kısa sürede kombin edecekleri mavi renk uyumunu yakalamaları gerekir. Plajlarda kumaş özelliği sizleri asla bunaltmaz. Yakıcı yada terletme özelliğinde değildir. Tam tersi rahat gezmenizi sağlar.

3- Boğaz Yakalı düz renk olarak inen ve Siyah alt kısımla birleşen Mayo modelini hiç sıkılmadan tercih ediyor olacaksınız

Yaka kısmı boğazlı olan ve mavi renk tonları üzerine farklı renklere tasarlanan mayo modeli kendini sevdirecek. Kumaş özelliği bu güne kadar belkide görmediğiniz renk tonları havasında. Aynı zamanda değişik olan kol kısımları ve kendine hayran bırakan renklerden oluşan duruşa sahip. Mayo tercihiniz buna yakın renklerde ve tasarımlarla hazırlanan mayo tercihinde olabilir.

4-Çiçek desenli ve ortasında uzun fermuar olan mayo modeli plajlarda sizlere bakanları gerçekten aşık edecek türden

Çiçek Desenli Mayolar her zaman büyüleyen havadadır. Daha kolay kombin edilirken, bakıldığı zaman o kadar hoş durur ki bırakmak istemezsiniz. Çiçek tasarımlarına ek olarak renk cümbüşü de var. Doğal renklerle hazırlanması gözlere hitap eden özelliğini beraberinde getirmiş. Kol detayları düz renkte olduğundan çiçek desenleriyle hiç sırıtmadan direkt olarak kendini belli ediyor.

5-Geometrik Desenlerle hazırlanması ve boğazlı mayo tasarımı arayanlara çok iyi seçenek olmasıyla ön plana çıkıyor


Hem farklı duruşu, hem de geometrik desenlerle harika tasarıma dönüşmesiyle kendi tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. Tesettür Mayo Modelleri bulmak yada kombin etmek çoğu zaman zor gelebilir. Hatta bazı zamanlarda aramaktan vazgeçmiş halde olabilirsiniz. Tesettür giyime en çok yakışan renkler ve diğerlerinden farklı olmanızı sağlayacak özelliğiyle bu yılın biz göre gözde mayo modeli oluyor.

Google Plus ile Paylaş

Hakkımda Gizem Bahis Sever

Kısa hakkımda yazınızı, panelde bu satırı aratarak buraya yazabilirsiniz.
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder