2022 Mayo Modelleri

 


                                  Yaz aylarının ve sahillerin vazgeçilmesi kuşkusuz Mayo Modelleri oluyor. Tatile giderken kadınların mutlaka seçerken zorlandıkları zor bir karardır. Plajlarda kendinizi mutlaka rahat hissetmek istersiniz. Aynı zamanda kombin yaparak en şık olma yarışı da başlar. Bu yaz canlı renkler kendini gösteriyor gibi. 2022 Mayo Modelleri oldukça renkli desenlere sahip. Yinede sadeliği sevenler içinde bazı kombin tasarımlarını derledik. Gelin beraber güzel bir inceleme yapalım.


                  1- Üzerindeki Çiçek Desenli Mayo Modeli tarzını severek kombin yapabileceğiniz şık ve rahat mayo modeli

                        














                       Tarzını severler için Çiçek Desenli Mayo Modeli tamda size göre. Üzerindeki büyük ve gösterişli çiçek tasarımları ayrı bir hava katmış durumda. Plajlarda en fazla tutulan mayo seçimi bu yaz desenli modeller. Renk seçimini ayrıca yapabilirsiniz. Göğüs bölgesindeki mavi renk detayı çiçek desenleriyle tam uyum sağlamış. 


             2- Siyah renk ve üst kısmı beyaz tonlarla harmanlanan harika mayo modeli plajlarda etkileyici olmaya devam ediyor

                      











                      Mayo modelleri arasından düz renkleri seçmek isteyenler olacaktır. Sade tasarımı  bir yana, üst bölgesinde beyaz tonların hakim olması daha farklı hava katıyor. Göbek kısmının dantelli olması görünüş açısından 

 3- Sezonun en iyilerinden olan siyah ve orta kısmından alta doğru inen kuyruk şeklinde farklı bir desen 



















                 Tatilde kendinizi ne kadar iyi hissederseniz, o kadar rahat ve daha tarz olduğunuzu düşünürsünüz. Siyah Mayo Modelleri arasından seçtiğimiz bu ürün, göze hitap etmesiyle ünlenmiş. Orta kısmınında uzanan kurdele benzeri ekleme ise hiç sırıtmıyor. Tam tersine mayo modelini tamamlayan türden oluşuyor.

 
                        4- Dar kesim tarzında üzerinde orman figürlerinin olduğu mayo modeli sizi çok hoş gösterecek



















       Hem şık hemde seksi mayo arayanlara kaçmayacak olan tasarım. Orman figürlü süslemelerle beraber kalça kısımlarını daraltan özel kumaş. Sıcaklarda asla vücudu yakmaz. Yada rahat hareket etmenizi sağlar. Böylelikle güneşlenirken yada plajda yürürken üzerinizdeki mayo sayesinde ne kadar farklı olduğunuzu göreceksiniz.

                5- İki parçadan oluşan ve rengarenk çiçek süslemesiyle gözleri üzerinize direkt döndürecek mayo bu yazın favorisi



















                             Plajlarda gözler üzerimde olmalı diyen kadınların favorisi. Çiçek süslemeleri mavi renk tonlarıyla harmanlanmış. İki parçadan oluşması ve göbek kısmınızı daha iyi göstermesi etkileyici olduğunu hemen gösteriyor. Mayo Modelleri bulmakta zorluk çekenler hiç aramadan kendilerine göre beden seçimlerin yapabilirler.
Google Plus ile Paylaş

Hakkımda Gizem Bahis Sever

Kısa hakkımda yazınızı, panelde bu satırı aratarak buraya yazabilirsiniz.
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder