2018 Tesettür Abiye Modelleri





                               

       Tesettür Giyim giderek popüler bir havaya ulaştı. Ayrıca Tesettür giyime özel dikkat çeken elbise ve kıyafetler tasarlanıyor. 2018 Tesettür Abiye Modelleri tamda hanımların istedikleri tarzda vitrinlere çıktı. Tesettür Abiyelerde yaz havası eserken,üzerindeki işlemeler dahi mest ediyor. Daha fazla sözü uzatmadan,bu yaza özel seçtiğimiz ve beğenilere sunacağımız Tesettür Abiyelere göz atalım.








































1-Pullu Abiye Modeli süslemeleriyle dikkat çekerek özel günlerinde tercihi oluyor

Üzerinde pullu işlemeler ve uzunluğuyla göz kamaştıran Abiye modeli yaz aylarını adeta yaşatıyor. Model olarak gerçekten de harika durumda. Kendine has bir Abiye arayan genç bayanlarda kesinlikle kullanması gereken tasarımı var.












































2- Üzerindeki büyük Kolye işlemesi ve siyah renk tonuyla büyüleyen bir havaya sahip

Siyah ton seveler ve eşarp olarak aynı havayı taşısın isteyenlere özel kolye süslemeli Tesettür Abiyeler arasındaki göze çarpan bir tasarım oluyor. Hafif topuklu ayakkabıyla da hoş bir kombin olmaya şimdiden aday.












































3-Üzeri Dantel İşi süslemeye sahip Abiye Modeli yaz ayları için gayet şık bir tercih olacak

Dantel işlemeli sevenlere özel bir Abiye modelidir. Beyaz renklerin yanında birde dantel işlemesi olduğu için,özel günlerde tüm gözleri kendinize çevirmiş olursunuz. Farklılık arayanlarda abartı olmayan ve gayet şık duran dantel işlemeli abiyeleri rahatça tercih edebilirler.

4- Çiçek Desenli Abiye Modelli Arayanlar iç astar kısmını gösteren bu Abiye modeline bayılacaklar


Tesettür Abiye Modelleri yaz aylarında  rahat kullanıma sahip olmalıdır. Üzerindeki çiçek desenlerle beraber astar kısmını da gösteren bir havada olması,ne kadar güzel bir tercih olduğunu bir kez daha ortaya koymuş.































Google Plus ile Paylaş

Hakkımda Gizem Bahis Sever

Kısa hakkımda yazınızı, panelde bu satırı aratarak buraya yazabilirsiniz.
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder