Mayo Modelleri 2018



                      Yaz aylarının gelmesiyle beraber,plajlarda Mayo Modelleri kendini göstermeye başladı. En şık Mayo modelleriyle beraber,kendini renk anlamında harika biçimlere sokan tasarımlar var. Şık modellerin olmasıyla beraber,artık kadınlar Plajlarda kendini daha güzel ve seksi hissedecekler. En Şık Mayo Modelleri vitrinlerde yerini alırken,seçici olanlar içinde bir birinden özel Mayolar var. Bu yaz tatiliniz sizin için güzel ve kombin açısından zevkli yaşanacak.

 1- Püsküllü Mayo Modelleri renk olarak da çok iyi durumda. Kadınlar kombin açısından kendilerini ortaya çıkarabilir                   














Desen olarak çok diri ve özel duran Mayo Modelleri,seksi gözükmek isteyen bayanlarında akıllarında ilk model olacak. Mayo Modelleri 2018 özel koleksiyonu vitrinlerde yerini almış durumda. Akıllarda ise kendinize şık tasarımı seçmek ve kullanmak olacak.

2- Mavi renk Mayo Modeli ise görülmeye değer. Bir kadının istediği görsel şölen bu Mayo modelinde harika tasarlanmış













Mavi Renk Mayo Modeli plajlarda erkeklere kendinizi ifade etmek için yetecek. Özellikle sade bir güzellik ve bunun yanında fiziğinizi göstermek içinde Mayo modeli tam sizlik. En  rahat şekilde kombin yapılmasına şans tanıyan bir Mayo modeli sizlerle oluyor.

3- Tam anlamıyla seksilik demek. Mayo modelindeki siyah tonlar ve arkadan bağlamalı Sütyen detayı sayesinde, her yerde konuşulan siz olacaksınız










Siyah Renk Mayo Modeli aramaya son. Tasarımcılar bu yılın modasını çok iyi kombin etmiş. Arkadan bağlamalı Sütyen detayı sayesinde, konuşulan siz olacaksınız. Fiziğinizi kusursuz bir şekilde göstermenin yanında,erkeklerin sizden bahsetmesi hoşunuza gidecek.

4-Seksi gözükmek isteyenlerin Mayo modeli budur. Hem seksi olmak hemde rahat hissetmek isterseniz,sade bir renkle gözleri üzerinize çevirin



















Seksi Mayo Modeli arayanlara fırsat burada. Bu rengi seçtiğiniz zaman,vücut hattınız o kadar şık gözükecek ki,plajların en seksi güzeli siz olacaksınız. Hatta erkekler gittikleri her mekanda sizden bahsedecek. Bu rahatlığı yaşamak sizlerin en doğal hakkı.

5-Üzerindeki İp detayları sayesinde şıklığın birinci adresi bu Mayo modelleri. Fiziğiniz artık ben buradayım diyecek
İpli Mayo Modelleri 2018 yılının bomba modellerinde. Şıklık ve fiziksel anlamda güzellik sizlerle. Mayo Modeli arayanlara özel bir seçenek var artık. İşte bu modelin üzerinde yer alan ip detayları Mayo arayanlar için bulunmaz bir fırsat  demektir.
Google Plus ile Paylaş

Hakkımda Gizem Bahis Sever

Kısa hakkımda yazınızı, panelde bu satırı aratarak buraya yazabilirsiniz.
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder