2018 Tesettür Mayo Modelleri




                          Malum yaz aylarındayız ve tatil keyfi başlamış durumda. Tesettür Giyim tercihi olanlar "Mayo" seçimlerinde kararsız kalabilirler. Bu konuda da haklılar. Çünkü tesettür için Mayo modellerinin çok ince seçilmesi gerekir. 2018 Tesettür Mayo Modelleri sahne almaya başladı. Tesettür bayanlar ise hangi modeli seçebiliriz kaygısına düştüler. Tesettür giyime en çok yakışan Mayo tarzlarını yakalamak istedik. Bunun içinde derin bir araştırma neticesinde kapalı bayanlara özel olan modellere ulaştık.

       1- Kahverengi Tesettür Mayo modeli olarak belki de ışıltısını en çok yakalayan tarz. Sizde gittiğiniz her yerde farklı olacaksınız               


















 Tatilinizin şık ve rahat geçmesi için Tesettür Mayo Seçimi ince düşünülerek yapılmalı. Tıpkı bu modelin rahatlığı gibi. Aynı zamanda renksel anlamda ciddi bir kalite söz konusu. Eşarp kısmıyla beraber kombin anlamında çok iyi uyum sizi saracak.

2. Mavi rengin vermiş olduğu tasarım sayesinde Mayo modeliniz artık hazır. Hemen kombin yaparak denizlere açılabilirsiniz














Mayo Modeli Tesettür arayanlar ve Mavi rengi sevenler için bu model tam size göre. Gittiğiniz yerlerde iz bırakmak kolay olacak. Samimi bir renk tonu olan Mavi ışıltısında tasarım anlamında en iyi göz doldurmayı siz yapabilirsiniz. Tesettür İçin Mayo Modeli 2018 yılının gözde modelleri anlamında diğerlerine oranla çok daha modern.

3.Gerçekten ışıldayan bir model. Üzerindeki işlemeli desenlere bakacak olursak tarz anlamında bu yılın göz bebeği



















Kırmızı tonları sevenler şimdi sıra sizde. Desenli Tesettür Mayo Modeli tercihinizi yapın ve sahilde kıskandıran bir havaya bürünün. Artık şık olmak o kadar zor değil. Kumaş olarak rahat olması yaz sıcaklarında sizi yakmamış olacak.

4. Yeşil Tesettür Mayo Modelindeki desen işlemeleri gerçekten farklı göstermiş. Birde siyah renklerin modele uyumu anlatılmaz gerçekten

2018 Tesettür Mayo Modelleri kategorisinde renksel anlamda belirgin hatlara sahip bir model. " Fıstık Yeşili " sayesinde o kadar tatlı bir kombin var ki, Tesettür giyinen bayanlar buna hasta olacaklar. Büyüleyici bir renk tonu ve sıcakta bunaltmayan kumaş özelliğiyle şimdi tarzını size ışınlayan bir Mayo modeliniz olacak. 
Google Plus ile Paylaş

Hakkımda Gizem Bahis Sever

Kısa hakkımda yazınızı, panelde bu satırı aratarak buraya yazabilirsiniz.
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder