2016 Yüksek Bel Etek Modelleri




                   Yüksek Bel Etek Modelleri her sezon aslında favori olur. 2016 sezonunda Yüksek Bel Etek Modelleri, renk ve tasarım olarak kendini daha çok belli ederken, aynı zamanda bayanlar arasında gerçekten de ilgi odağı olmayı başarmış durumda. Bu sezonda renklerin yanı sıra, Kombin yapabilmek için Eteklerin üzerine ne giymelisiniz? Bunları da modeller arasında sizlere gösteriyoruz. Sokak modasının da simgesi olan Yüksek Bel Etek Modelleri, yeni sezonla beraber çok daha tarz durumda.


1- Pembe rengin Yüksek Bel Etek üzerinde harika duruşuna tanık olacaksınız. Bu tarz Etek modelinin üzerine, Beyaz renklerde Bluz modelleri çok tarz durur

Pembe renk üzerine Beyaz renk tonları her zaman yakışır. Bluz modeli olarak İnce ve Dekolteli modellerle beraber, tarz duran Gömlekleri de seçebilirsiniz. Gömlek modelleri de bu tarz Yüksek Bel Etek üzerinde çok hoş ve daha büyüleyici bir hava da durur. Ayakkabı seçimleriniz de beyaz yada krem renklere yakın olsun. Yüksek Bel Etek modelini Babet ve Topuklu tarzlar her zaman daha iyi tamamlar.

2- Üzeri tılsımlı işlemelere sahip Yüksek Bel Etek Modeli. Yeni sezonun bize göre de en havalı tasarımı gerçekten. Hem tasarım, hem de model olarak size çok iyi yakışacak


Beyaz ve krem renge yakın duran Yüksek Bel Etek Modeli, tasarımının yanında üzerindeki Taş işlemelerle beraber, diğer modellere göre çok daha tarz duruyor. Kısalık olarak da Diz üzerinde olması, ayrıca hoş kesimiyle beraber, güzel gözükmek isteyen kadınlar için her zaman lider durumda. Genç hanımların özel günlerde tatlı olmak içim seçecekleri çok modern duran Tasarımı var.



















3- Üzeri Çiçek desenleriyle süslenen, kombin olarak üzerinde Beyaz Bluz Modeliyle beraber daha şık duracak olan Etek Modeli sizlerle.

      


Üzerinde Çiçek desenlerin olduğu, İnce kemer tarzıyla kibar bayanların ilk tercihi olabilir. Çanta modelini Yüksek Bel Etek Modeline uyumlu seçerseniz eğer, sokak modasında kimse sizin önünüze geçemez. Yüksek Bel Etek Modeli arasında, görsellik açısından kendisini belli eden ender modellerden. Çiçek desenlerinin gerçekçi duruşu, Kemer olarak ince ve Kahve  tasarımıyla beraber, bayanlar için oldukça güzel bir seçim olacak.




















4- Mavi Renk tasarımının hakim olduğu Yüksek Bel Etek Modeli, bu sezonun bayanlar açısından favori rengi


Mavi renk seven kadınların, Yüksek Bel Etek olarak seçimlerini direkt etkileyecek bir model. 2016 Yüksek Bel Etek arasında, Mavi rengin yanında, orta uzunlukta Kemer ve üzerinde gösterişli Düğme tasarımı da, kadınlar için güzel bir Kombin yapmaya yetecek.




Google Plus ile Paylaş

Hakkımda Gizem Bahis Sever

Kısa hakkımda yazınızı, panelde bu satırı aratarak buraya yazabilirsiniz.
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder